Magunkról   |   Program   |   Megközelítés   |   Támogatás   |   Galéria

A  "ZIRCI BULI" 7 PONTBAN:

1. "A család és a barátság fesztiválja" gyönyörű természeti környezetben (amelyre a Tiszta BULI környezetvédelmi programunkkal is vigyázunk).

2. Kétnapos, kezdettől ingyenes non-profit szabadtéri zenés nagyrendezvény húszezernyi látogatóval hazánkból és külföldről is.

3. Színvonalas színpadi zenei műsor a pop, rock, folk, country, jazz, ska, blues, funky, musical és más zenei stílusok gazdag világából, minden korosztály számára.

4. Változatos kézműves, sport-, játék-, prevenciós programok, bemutatók a Játszószigeten egész nap minden korosztálynak sok meglepetéssel, és "nomád öszkomfortos" szolgáltatásokkal. (300 fővel a megye legnagyobb véradó programja.)

5.  A Pro Urbe díjas rendezvény Zirc város kulturális idegenforgalmi rendezvénysorozatának része.

6. "A BULI '91." Közhasznú Alapítvány a 2000. év kiváló Veszprém megyei civil szervezete.

7. Zirc, a Bakony fővárosa európai hírű történelmi, kulturális látnivalókkal, gazdag közösségi programokkal várja egész évben látogatóit, a Magas-Bakony csodálatos természeti környezetet kínál vendégeinknek. www.zirc.hu

A "ZIRCI BULI" 1991. óta a Közép-Dunántúl egyik legnagyobb kulturális, idegenforgalmi és térségi közösségfejlesztő, együttműködést erősítő, a régió kulturális értékeit is bemutató, kulturális idegenforgalmi-turisztikai vonzerejét nemzetközi szinten is növelő, hagyományosan közösségi összefogással, fiatalok aktív részvételével szervezett kiemelkedő országos hatókörű non-profit rendezvénye.

A "ZIRCI BULI" filozófiája: "Olyan kulturális szabadtéri fesztivál, amely színvonalas és ingyenes kikapcsolódást nyújt a legszélesebb korosztályoknak, családoknak, alkalmat teremt baráti találkozásokra, és kellemes emléket idéz fel mindenkiben - egyúttal olyan igényes programkínálatot hoz létre, amely idegenforgalom-növelő hatása mellett alkalmas helyi és térségi közösségfejlesztő célok elérésére." A szervezés 15 éve alatt meg tudta őrizni a rendezvény szellemiségét, hitelességét, rendezők, közönség és támogatók barátságát és bizalmát.

A szervezők – zömében fiatal - baráti közösségének majd egész éves önkéntes munkája élteti a fesztivált, tevékenységünk középpontjában a bakonyi térség és a régió értékeinek gyarapítása áll 1991 óta. Együttműködő partnereink hosszú sora, az ország minden pontjáról ide látogató közönség pozitív véleménye is alátámasztja a fesztivál iránti igényt, a közösségi értékek és a magyar kultúra fontosságát Európában.

 

A „ZIRCI BULI”-t elsőként mindig a közönség és a sajtó értékeli: „…Zirc a legjobb hely az országban, …a világ legjobb fesztiválja Európa szívében, …ilyen hangulat nincs máshol, …vannak még BULIK!, …magyar Woodstock” (sajtó), „…csak Amerikában vannak ilyen jamborik (Benkó Dixieland Band) …a színpadon lehet érezni a fesztivál pozitív auráját, érződik, hogy itt nem ütik egymást az emberek, hazatérve is tartsa meg mindenki ezt a jó szokását (K.F.T.) … ez volt nekünk az év bulija, egy hatalmas szerelmes élmény, amikor húszezer ember egyszerre éli meg ugyanazt a csodát (Bikini)…”végre egy fesztivál, ahol a kizárólagosan élőzenéé a főszerep!” (United). A fesztivál külső megítélése szempontjából fontos, hogy az eddigi védnökök (is) kiemelkedő jelentőségű fesztiválként értékelték a „ZIRCI BULI”-t:  szerintük a kulturális – idegenforgalmi misszió mellett a közösségi összefogás, a barátságos hangulat, a tolerancia és az önzetlen szeretet a fesztivál országosan is egyedülálló értékei. 

A "ZIRCI BULI" 2000-ben Zirc városától PRO URBE díjat kapott:

 

 

"A BULI '91" Közhasznú Alapítvány 

Zirc, Bajcsy-Zs. E. u. 9.

 

Postacím: 8420. ZIRC, Alkotmány u.14.

Tel.: 30/543-9430 , 88/414-256

 

Email: enczica@zirc.hu


Adószám: 18932832-1-19


Számlaszám: Zirci Takarékszövetkezet

 73900030-10013027


Bírósági bejegyzés:

PK. 60 094/2001/4.  1230. szám (2001. 09. 12.)

 

 

© 2011 "A BULI '91" Közhasznú Alapítvány, Minden jog fenntartva!